sila tinggalkan link anda disini..10q :)))

Sunday, August 1, 2010

tErSeLamAT...

cite ni mase nk blik kampung mggu lps..biase la aku kalo nk blik kampung msti kene trn kl dl then ambik ktm kt kl sentral ke perak lak..aduh mmg penat..dr muadzam ke kl pastu dr kl ke perak lak..duduk lma dlm bus rase nk patah pinggang patah kaki sume ade la..da mcm org tua2 pun ade aku ni..agaknye org tua pun x mcm aku..sbb tu la aku jarang blik kampung..slalu blik kl je tdo umah kwn2 kt sna tumpang kasih sayang org..haha..buat cite sedih lak aku ni..yela..sbb nk blik perak jauh sgt kalo harapkn cuti weekend bape ari la sgt..da rindu sgt2 tahap dewa kt family baru la aku blik..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

biasenye da smpai hentian putra aku naik train ke pudu, tp disebabkn pudu da xde kene la ke kl sentral sbb rase lg selamat duk kl sentral drpd ke bukit jalil..nk2 plak skrg aku dr muadzam kene ambik bus kul 5 ptg sbb klas abis kul 4 ptg ari kamis..then sampai kl msti la lwt mlm kn dlm kul 9 lbh cm tu..pastu tiket train lak kul 11.30 mlm..nk di jadikan story aritu train delay lak kul 12.30 gile mmg lma aku tggu selmat aku ngn nazia kalo x tekontang kanting la aku sorg2 kt c2..ape lagi drpd tggu keras x buat pape aku pun bukak la fb.. mase tu da 11.30 kot..tgh best layan berfbing dlm kul 12 cm tu aku tgk sume org kt gate A da xde..aku pun terkejut!! "eh nazia mane sume org pegi ni?nazia tekejut trus dia bgn g tnya pakcik ktm tu..cis pakcik tu dengan selambanye kate sume org da trn..yela sbb br kul 12 cm tu kate train kul 12.30..ckp cam $%#@! aku ngn nazia ape lagi cpt2 la trn..kalo x jwbnye kene tdo la kt kl sentral tu..adoiii..mcm2...sampai umah dlm kul 3.30pg cm tu aku pun cite kt mak aku..mak aku kate lain kali xyah da fb2 buang je senang dan selamat..dengan nada yg lemah lembut aku kate, "oh tidak sama skali"..hahaha..


ni la dia bdk yg antoo fb ni..kt mane2 celah pun leh layan lg..
tp bkn antoo sgt pun cuma nk hlg bosan je..hehe..

5 comments:

daisy said...

sekarang ni aku rasa bosan pulak melayan fb.
layan blog lagi syiok

jue said...

hehe..dua2 pun best daisy...:)

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

fb pakai mesej pun ok gak... takpun black berrry... itu yang hantu fb la.. miahaha.. blog??

liveblogging.. untuk yang hantu blogging.. tengok handphone gak.... dulu masa 2008 rajin, sekali post 50 sen..perghh!!! ....sekarang dah tak..

bdk johor said...

hahaha..

jue said...

wah..abg zik ni msti pki blackberry kn??nliveblogging tu mcm mane abg zik???