sila tinggalkan link anda disini..10q :)))

Wednesday, August 25, 2010

yg memendam rase..

huh!! tis week aku mmg btl2 bz..rase nk pcah kpala pun ada..dgn exam dgn keje project yg berbakul2 rase nk tegeliat otak ni...nk confront dgn msalah group aku lagi..da la aku dpt geng ngn org2 minyak..idea dorg ni punya la besepah tp bila aku suh dia try buat video iklan tu sendri dia ckp x tau..ckp mmg la senang wei cuba try buat tgk..sampai naik menanah mata aku buat sorg2 bnda tu x tdo2..jmpe lecturer he said we juz can get b for that so dia suh edit lg ari isnin ni baru anta the real one huh!!.. tp its ok la at least dorg ade la contribute idea..rase nk menangis pun ade tgk prangai dorg ni..tp aku paling benci bila ade free riders!!! bkn ghost riders tau kwn2..free riders ni mmg menyakitkn ati..drpd ade org mcm ni serupa mcm buat keje sorg2 x pyh buat group2 lagi sng kalo mcm tu buat individual xde nk sakit2 kepala pk pasal dorg..kalo setakat muka lawa g clas cantik2 tp x reti guna power point g bunuh diri la wei!! lain la korg dari generasi baby boomers ke xpnah skolah ke ape ke bole la di maafkan ni da duk kt cni dkt 4 tahun xkn x reti guna pwr point tragis btl kalo mcm tu...it's ok la kalo kate kt aku x reti guna muvi maker tp belajar la..bkn ke skrg ni kite tgh belajar!! tis is learning process so u hv 2 face it la..jgn asyik kate x tau je..kalo setakat belakon tu nenek aku pun bole belakon la...


ehsan dr incik google

ni la free riders bg mcm2 excuses2... tis kinds of shit mcm ni patutnye x bole wujud kt dalam dunia ni kalo bole aku nk suh dia terjun dari bangunan kt blok b tingkat 3 kt ilmiah ni senang skit..kalo ade org mcm ni pun suka menyusahkn org lain nk buat ape kn!! ni baru mase blaja kalo buat prangai mase keje nanti ko xnk corporate ngn org lain ko nk keje ngn sape!! ha ko keje la sorg2..

ok la rasenye aku da byk membebel kt cni..sori arini n3 bengang..sepatutnye bln2 pose ni x baik marah2 kn tp tu la hakikatnye yg terpaksa aku hadap sorg2..sbb setiap manusia biasa mcm aku ada limitnye..mula2 kalo tgk aku mmg la jenis ikut je kn...mmg aku ikt je sbb aku nk tgk korg punye flow mcm mane kalo da sampai tahap yg aku x tahan nnti..hurm..tggu je la cm mane...

ok

E.N.D

8 comments:

bdk johor said...

ai jue..ini betol2 mdatangkn marah ni. sabar jue.. nnti kena jual. hahaha

zuera said...

i like tiz entry:)

GematriA™ said...

hehehe..marah btl.
sabarlh busuk.. standard lh blajar.

tp kn, sungguh menakutkan. biar busuk, tapi garang gilak.

hahaha..

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

perjalanan masih jauh lagi.... group2 nie memang susah sketla... tapi kalau betul2 semua buat kerja... semua benda jadi mudah... berkat orang kata.

jue said...

bdk johor: hehe...nk jual kt sape ntah..:)

zura: i like 2..:)

gematria: hey nk kene busuk ni..demam2 pun smpat lagi kate kt org tu..:)cpt2 baik busuk..jue bosan xde kawan gaduh ni..hehe

abg zik: itu kalo sume btl2 buat abg zik ni kalo yg mlas ni susah skit bila tego tarik muka 18 inci..susah btl..

mr.curly said...

siap nk hasut org bunuh diri tu.. hahaha

Qema said...

DON'T PUT THEIR NAMES IN ASSGNMENT :)

jue said...

ok la mr keli..mmg patut dorg ni suh bunuh dri pun..

tu suda smstinye qema