sila tinggalkan link anda disini..10q :)))

Sunday, August 1, 2010

hAte Tis!!!

clas ni la yg plg aku x suke di abad ni..msuk je clas membebel2 pastu suh buat xtvt yg aaarggghhhh...!!!mlas nk bg tau..every week ade je xtvt yg annoying..

ok cEKiSdOuT!!


poster competition..da mcm bdk tadika je aku rse..main color2 lak..haha..


tgk zura bersungguh2 ni..jgn main2 tau..haha..

kamilah kamilah kamilah..hehe..kiut!! terbeekk!!

hahaha...lucu je..

kalo nk tau ni la clas training n development..korg rase lukis poster ni ade kaitan ke dgn training n development??asgnmt every week nk kene anta.. guideline sikit pun xde..pk la sndri..!! dlm clas 3 jam buang mase buat xtvt cm ni..xtau la cek nk habaq lagu mana!! kadang2 bengang je..last 2 week kene aerobic..next week ni lak kene organize game..sakit jiwa aku..hahaha..mgkn kalo aku jd excutive hr nnti aku nk train workers kene gune cara ni kot..huhu..

ok

E.N.D

3 comments:

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

subject apa la agaknya... hehe enjoy kan jer... mesti best... lepas nie keje.. dah kene serius... huhu

bdk johor said...

ooo..ade hati jgk nk balas dendam kt train workers klau dpt jd excutive nnti ek. hehe

jue said...

subject training and development la abg zik...hehe..enjoy tu ok gak abg zik tp rase mcm xde input pun ape yg dia cube nk deliver...hurm...

hehehe...xla bdk johor..jue ni bdk baik la xdenye nk balas dendam..hehe