sila tinggalkan link anda disini..10q :)))

Thursday, March 3, 2011

My 1st Giveaway by Shida dan Esya


woohoho..tq my lovely kiut fren shida sbb tag jue join GA ni..sbb sayang shida punye pasal jue join gak GA ni hehe..selamat senang je nk join GA ni..xde syarat2 berat..so for those yg berminat bole g kt blog shida utk keterangan lanjut hehe..

ok jue nk setel kn syarat ke 4 GA ni..saya suka buat blog kerana blog adalah tempat utk saya meluahkn perasaan yg kdg2 susah nk diluah kn secara verbal..hehe..ok tu je..

kepada tuan yg buat GA ni jgn gelak ye kalo bace sy punya statement..hehe

mangsa yg akan di tag adalah seperti berikut:



ok setel!! padan muka korg..cpt join GA ni..kalo x nnti makcik shida merajuk hahaha..yg x di tag pun leh join gak k..

ok



E.N.D

3 comments:

shida saje said...

hehee..^_~ join juga dia lma benor tgu nih.
jue kemana je? bz yer lma xnmpak hihi..
tq taw join GA shida ni..
hope u lucky k =) gudLuck ~

jue said...

yeah!! welcome beb..hurm..haah bz skit sbb da nk dkt final exam ni..hehe..ok harap2 ade luck..

KwangGiserr said...

thanz ugak ye^^