sila tinggalkan link anda disini..10q :)))

Thursday, March 3, 2011

R.E.L.I.E.F

seriously im extremely hepi 2 day..rase nk melompat nk terjun dari level 3 ni ke bawah..hahaha..lega gile!! afta a few months ago emosi terganggu gara2 subject HR Research..
arini hepi gile sebab research proposal aku accepted..byg kan la mase nk present pg tadi ramai budak yg kene hentam ngn panel..itu x kene ni x kene..da la arini panel sampai 5 orang..selamat aku x tercirit mase nk present td..


Alhamdullilah sume soalan yg dorg tnya sume aku leh jwb...syukur gile..yg peliknye supervisor sendri pun leh tnya soalan gak kt ank buah sendri..sj je dengki bapak angkt kesayangan zuera ni..:P btw its ok..actually he is really nice n great supervisor merangkap my lecturer..kesian gak kalo ade member yg kene major correction..ape nk buat kalo dapat panel yg mulut longkang mcm tu la jdnye..ape pun sume research proposal kwn n adik2 aku qema nazia zuera ain are n milah accepted..tahniah utk korg..kalo la proposal ni kene reject nasib la engkau kene repeat blik subject ni ambik sem dpn..ni baru propasal cuti sem break ni kene collect data plak nk present lagi kt panel..huh!! xpe la nk abis pun..biase la final year project mcm ni la..




hehe..arini aku nk senyum sampai esk pagi..


dlm senyum2 ni pun actually byk benda x setel lg..got 3 asgmt nk anta next week..n a few weeks remain 4 final exam..dlm 3 mggu lg kot..sekejap je rse..x saba nk abis ni...



OK



E.N.D.

3 comments:

cik panadol said...

ingtkan org dah keje je ade bnyk keje....ko pun same ye jue....hahah

gud luck!

bdk johor said...

ooo.. sikalang hati manyak senang ar. bole lar kita sambung balik dating kita yg tertangguh sejak 1 dekad yg lepas kn!! hahaha

ape2 hal..tahniah ye jue.

shida saje said...

hehe happy tuk jue juga ^_~