sila tinggalkan link anda disini..10q :)))

Friday, July 9, 2010

OppPSS!!!

huh!! da masuk sem baru..sem bape aku pn x tau..bile fie tnya kt aku sem bape aku ckp kt dia aku pun x tau haha..msti dia igt aku ni kene extend kn?? smpai semester bape pun aku x tau??hahaha..xkesah la yg penting thn dpn aku abis..adoiii...rindunye nk balik umah..hurm..bile pk2 balik bukan senang duk kat tempat org ni..kene tough..huh!! yela jauh ngn family..ni baru kt negara sndri kalo kt negara org aku pun xtau la cm mane..even kt negara sndri pun aku da rse susah..yela sesat smpai ke johor, kene kejar bus, salah naik train, salah beli tiket, xtau bus turun kt mane..adoiii..mcm2 la..hahaha..mmg kene pandai2 sendri la..kalo x..huh!! pk la sndri..aku ni da la penakut..tapi muka ni buat2 berani je..pada hal kt dalam ya allah..tuhan je la tau..mane x nye kalo sampai mlm2 kt kl tu mcm2 jenis org aku jmpe..hey menakutkn..tawakal je la..huhu




mcm nii la keadaan aku n zura mase br smpai muadzam.. berat mata memandang berat lg bahu yg memikul..hahaha


ni baru sampai muadzam..sampai je ilmiah kene g wisma ambik invoice bayar sewa umah then blik balik ilmiah ambik kunci lak..adoi penat btl..da la kene jalan kaki ulang alik dr wisma ke ilmiah..rse nk patah tulang pun ade bwk beg yg berat ni..pastu nk ambik kunci pun kene queue plak sbb rmai..huhu..


mcm ni la keadaannye..kalo korg pasan tgk ape yg x kene kt minah tudung putih kt dpn aku ni..hahaha..jahatnye aku ni..ish2..


so for tis sem rse mcm mengarut je lecturer yg aku dpt..suh buat aerobic la..marching la..argghhhh..nk suh aku jd tentera ke yg nk marching2 ni!! pening aku di buatnye..aku tau la tujuan dia nk increase level of confidence tp aku rse byk lagi cara lain..daripada perspektif yg aku tgk rse mcm x kene la ngn subject yg dia ajar..buat presentation sudah..xpyh nk marching2 aerobic la merepek je..korg bayangkn la aku kene lead aerobic ari selasa ni..aduh aku rse mcm bodoh je..malu seh nk lompat2 dpn student yg lain..kalo buat prsentation ok lagi ni nk lompat nk menari..argghhh!!! tepakse la buat muka x malu nnti..merepek btl aku tgk dia punye xtvt kt course outline..kononnye dia kate blaja gune buku ni boring..so kene byk buat xtvt..housemate aku lagi terer dia punye x sukenye smpai nk pg report kt management hahaha..lucu btl!! ape nk buat..hahaha..kene ikut je la sampai abis semester..

ok la mau tito..da lewat ni..hehe..

gudnite Malaysia..

E.N.D.

6 comments:

zuera said...

hahaha..cute je bdak bju biru tu..hahahaha:)

jue said...

haha..x abis2 perasan...

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

dah masuk sem baru... sem akhir dah nie...

zuera said...

it is da fact..juz accept it..plez my dear..hahaha:P

jue said...

abg zik da abis ek?? bgs la tu..

zuraa..bole blah..:P

Mr said...

mau klik mna ni???cimbclick sy tau r...