sila tinggalkan link anda disini..10q :)))

Wednesday, July 7, 2010

JOM JOIN GIVE AWAY RUSIA & MESIR

yea buat pertama kalinye aku join benda2 cm ni..ni pun sbb fina yg attrack..npk cm best je aku pun join je la bkn susah pun nk join..letak pic give away kt entry korg then da boleh dapat hadiah tu pun kalo nasib baik la..insyaallah..hehe..



contest ni sebenarnye kt blog keyri & atiqah ...ape lagi korg sume..g la serbu kt blog dia..hadiah dia best..korg bole choose sama ada nk hadiah dari mesir atau rusia...kalo aku nk yg dari rusia...hehe..jom kte sama2 memeriahkan contest ni..senang je pun nk masuk..x susah..g je kt blog dorg ni utk keterangan lanjut..huhu

ok

E.N.D

3 comments:

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

semoga berjaya la... hehe... :-)

zuera said...

insyallah jue akan b'jaya d dunia dan d akhirat:)

jue said...

hehe..insyaallah..amin..