sila tinggalkan link anda disini..10q :)))

Sunday, July 11, 2010

mAcAm mAnE Ni??

i wanna cut my hair n xtau nk buat style ape tp nk try buat salah satu style dlm pic2 kt bawah ni..hehe..
cEkiSdIoUT

buat cam gini ke??nnti pakai tudung x celuih plak
sbb kt atas dia tebal..haha

style bob mcm jessica elba ni pun kiut gak kn
tp pendek sgt lak..huhu

wow!! yg ni pun smart


atau pun xyah potong buat wavy hairstyle mcm ni??
wuuww..cantik kn??

ape kate buat mcm megan fox ni??hehe ataupun..


mcm demi moore ni..wwuuw!!


susah sgt buat layered cm ni je la..


buat cm ni nnti mak aku x ngaku anak lak??huhu

adoi....mcm mane ni??xpe la buat je la style ape pun kn benda kt dalam xde sape pun npk
so xyah over..hahahaha...

ok

E.N.D

7 comments:

akuvision said...

jessica alba suit you the best, hik3

jue said...

btl ke??hehe..ok kte tgk nnti mcm mane ye..:)

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

botak sudah..oppss silap tak boleh.. megan fox tuh un ok gak...ngeee

jue said...

waaa..bgs gak cite rase abg zik ni..hehe..cantik gak tu..

zuera said...

kte suke megan fox..same cam abg zik..cun..hihi:)

Vanilla Popsicle said...

pic yang bawah jessica alba tu cantek :P

jue said...

yeah..sempoi tu..