sila tinggalkan link anda disini..10q :)))

Tuesday, February 1, 2011

2nd bff wEdDiNG

ok bedebar rsenye bila dpt tau aku nye bff da pregnant..huh!! dia baru je kawen bln bape ek??dlm bln 12 kot..alamak aku pun x igt..kesian kt dia ni da la dia tunang pun aku x pg kawen pun aku x pg..kate bff..hurm nk buat cm mane da xde rezeki aku nk pg sna..of cos la aku nk tgk sgt2 kwn baik aku pnye hari bahagia tp xdpt nk g..oog yg laen sume pg kecuali aku ngn ct je..ok yg 1st bff aku yg kawen dlu ayu skrg ni zatul lak atau full name dia izwatul firdaus bt ismail hehe..pergh dia ni ramai org minat kot..hahaha..tp syg awl2 lg dia da ade bf..btl gak kdg2 org katekn becinta lma ngn org laen tetibe kwen ngn org laen, cm ni gak la kes dia ni..becinta pnye lma ngn ex bf dia dlu drpd pas spm x silap aku tp tgk skrg dia kawen ngn org laen hahaha..eh silap tegelak lak..tu la xde jodoh namanye..kite sume hanya merancang tp allah yg menentukan..hurm..ok cekisdout dia yg mane dia antara kami 11 org..~ngeh~



ok tekA yg mane??hahaha..sume salah..sbb ni bkn pic dia..










ok yg ni la dia..cantikkn hehe..:)) <3>




ok yg ni bff yg laen..kalo org nk tau yg tngkp gmba dorg ni ialah pengantin..haish!!
mane2 pg kenduri kawen pun kalo kteorg yg pg, pengntin akn di overshadow..haha

yg sedih nye aku je xdpt pg..sbb bapak aku sakit kene stroke mase ni..aku pun da mcm org gile mase ni...x sempat nk bg tau sape2 even kwn baik aku sndri pun xtau..cuma yg tau zura je..huh!! mcm2 tau aku skrg ni..tp xpe sume tu dugaan n ujian yg aku kene tempuh..
ok la tetibe cite sedih lak kn??ok yg pntg aku nk zatul ni hidup bahagia smpai akhir hayat..amin..lpas turn sape ok wait n watch..huhu..



ok


E.N.D






6 comments:

princeduyong said...

best kan kawin... ;)

jue said...

yeke best??mane tau?? da kawen ke??hehehe

princeduyong said...

jom kawin jue... baru tahu best ke tak... ;)

jue said...

hahahaha...xmau..jue takut..

princeduyong said...

takut apa...kan tu sunnah...

jue said...

haha..mmg la..tp x sedia lg..