sila tinggalkan link anda disini..10q :)))

Saturday, November 13, 2010

hErO aGain..

huh!! br arini dpt bebelog walking ngn aman..weeee..biase la aku dpt baby baru lg..2 ari lpas br deliver..so aku asyik berulang alik ke hospital ipoh je la tggu sampai sis aku bersalin..n mcm biase hero lg..errkk...plzz sy nk gurl lak pasni leh x??hehehe..

ting!! sebijik pun bkn mcm aku..haish!! mcm muka apek cina sayo je aku tgk..

yela da bkn aku mak bpknye..hehe..ni sis aku nye ank..actually mmg da tau dia dpt baby boy tp aku still mengharapkn miracle..mane la tau kot2 bila da kuar tibe2 baby girl kn??hehe..xpe la yg pntg dia sihat..mmg sihat baby ni..mane xnye..dia bkn kuar normal tp operate sbb besar sgt baby ni 4.2kg wuuww!! ok afta tis turn sape lak ye?? ok yg pntg bkn aku..aku da bosan da ble jmpe pakcik n makcik2 aku tnya bile nk kawen bile nk kawen ble nk kawen..arghh!! hey come on la..im still young ok..only 24 ape la sgt 24 tu..bkn 34 pun kn..hahahahahaha (gelak bengang)

ok

nk tito..gudnite malaysia..

E.N.D.

5 comments:

zEeQa ~ aJiE said...

tahniah kak jue dpt baby lg.. [wlaupun ank sedara je]
lps ni ur turn ok?
yp penting kawen jgn lupa jemput.hehe.. :)

Shino said...

waa..comelnye...eh...jue bile nk kawin?ak bkn pkcik jue yea...hehehe...

jue said...

zeeqa: tq dear..hehe..of cos kak jue ajak nnti..

shino: cis..hehe..:)

fina said...

jue,,ni ank sape??akak ko yg mane??

jue said...

ank kak ani la..sape lg..