sila tinggalkan link anda disini..10q :)))

Tuesday, November 9, 2010

GiveAway Domain From MelRomeo.COM

yes!! dgn rse hepinye nk bg tau yg skali lg aku telah di tag oleh chegu along yg kiut itu utk join GiveAway Domain From MelRomeo.COM seperti di bwh...di sebabkn salah satu syaratnye incik Melz suh copy ayat yg kale merah so yg mane merah tu aku copy je la kt blog dia..hehe...and syarat yg seterusnye leh la korg bc selepas ayat merah itu ye, maceh..:))


GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM

Tag 5 Orang Kawan BLOGGERS

1.

2.

3.

4.

5.

MENANG 1 DOMAIN .COM / NET / ORG

GIVEAWAY DARI MELROMEO.COM

1. Create 1 Entry bertajuk “GiveAway Domain From MelRomeo.Com“:ok da siap!!!

2. COPY Ayat berwarna Merah diatas dan PASTE di blog. (PASTIKAN LINKBACK KE ENTRY giveaway melromeo.com ye) : da siap gak!!

3. Tag 5 Orang Kawan Bloggers

4.Comment Entry ini berserta LINK Entry anda dan Siap

dan mangsa2 yg akan di tag adalah......................


mr curly

budak johor

deeba

zeeqa

missjue


ok senang je kn..kalo rse agak2 x phm korg leh g ke blog melromeo utk keterangan yg lebih lanjut..n rse2 nye kpd sape2 yg x di tag pun leh masuk gak kn incik melz kn kn kn?? jd jom la kte join beramai-ramai GiveAway Domain From MelRomeo.COM Ehem ehem..At10tion kpd yg telah di tag sila join ye..kalo xnk join jue lempang sorg2 nnti..hehehehe..:))

ok

E.N.D.

10 comments:

bdk johor said...

alamak mr curly!! jue nk lempang2 kita kalau x join dia. abis lar kena penampor jepon jue.! hahaha

ZACK ENTRY said...

gud luck yer..=)

mr.curly said...

dak jhr..si jue ni kalu dgn wa,die lempang sayangggg je ..hehe

CIK KEMETOT said...

hehe...tq jue tag kite..=)

zEeQa ~ aJiE said...

thanks kak jue..
makk aihh..garangnya kak jue nak bg pelempang.
hehe.. ;p

jue said...

bdk johor jue main2 la..xnk bt pun xpe

zack: tq zack:)

mr keli: jue kalo ngn incik keli bg pelempang manje je..bdk jhr jgn jeles tau..:)

jue said...

deeba: hehe wlcm:) buat tau..:)

zeeqa: ok dear tq ye..kak jue memain je la..:)

bdk johor said...

jue.. ini mcm tak ADIL. hehehe

jue said...

ape yg x adil nye??bdk jhr pun nk pelempang mnje gak ke??hehehe

bdk johor said...

nak..nak..nak.!! hehehe