sila tinggalkan link anda disini..10q :)))

Thursday, October 7, 2010

yea..sy suke...

yea..dpt award lg..suke sgt..award ni incik yg gemar teriak atau ejaan pendek nye Gematria..dia yg tag award ni..tq ye busuk..hehehe...


ok kepada sesape yg akn di tag utk terima award ni kene ikut syarat2 seperti dibawah..cewah mcm masuk contest lak ye..hehe..xpe berbaloi2 tau...ok cekedisout..

· Bagi siapa sahaja yang menerima award ni , diharuskan memberikan/tag kepada lima orang lagi

· Selepas itu , si penerima award harus meletakkan link-link berikut di blog/entry masing-masing.

· Sebelum kamurang letak link-link di atas , padamkan dulu link yang berada di no 1 . kemudian semua link yang tinggal dinaikkan 1 level seperti link no 2 menjadi no 1 , link no 3 menjadi no 2 dan seterusnya . Selepas itu , masukkan link korang di bahagian paling bawah sekali iaitu no 5 . ok ? ya. Tapi kamurang semua kena jujur dan adil ye dalam menjalankannya . Jika setiap penerima award mampu memberikan award ini kepada 5 orang dan kesemua mereka yang ditag meletakkan link dengan betul , maka jumlah backlink yang dia akan dapat ialah :-

Posisi 5 : jumlah backlink = 5
Posisi 4 : jumlah backlink = 25
Posisi 3 : jumlah backlink = 125
Posisi 2 : jumlah backlink = 625
Posisi 1 : jumlah backlink = 3,125

Menurut info dari SEO ( Search Engine Optimation ) ramai blogger telah mendapatkan 1,953 ,125 backlink dan keuntungannya . Blog kamurang akan mendapatkan trafik tambahan, apalagi jika ada yang meng'klik' link ke blog korang .

Selain mengeratkan persahabatan antara blogger , award ini boleh membantu untuk menaikkan trafik dan backlink ke blog kamurang .


5 comments:

GematriA™ said...

ehehehe..tenkiu busuk terima award..

jue said...

wc busuk..nnti bg lg yea..:)

Gee said...

whoaa...tenkiu jue..nti sa buat aa..muahhhhs..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

aku terlepas la ni...

jue said...

ur wc gee..hehe..

owh..lain kali kte tag utk incik brutal lak ok..:)