sila tinggalkan link anda disini..10q :)))

Saturday, September 25, 2010

raya..phase 2..:)

ok la disebabkn aku br je abis buat asgmt cross culture so dgn gatal tgnnye nk update n3 baru..sj je..lagi pun raya x abis lg kn..mase ni raya ke bape aku pun x igt..dlm raya ke 4 atau 5 kot..janji ngn siblings aku dorg kate nk g jln kt cameron highland..jln konon.. mcm la cameron tu blakang umah je kn...tp mmg dekat la tp xde la dkt mcm kt blakng umah..dlm 2 jam dr umah aku sampai la..ok cekisdout je pic2 aku ngn adik bradik aku..hehehe..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



eh ni cameron highland ke korg rase??? ok stresss!!!
big bro ngn sis2 aku la janji kate nk g cameron aku pun dgn penuh semangat patriotiknye siap2 la nk g..tp tetibe ade org nk dtg beraya kt umah lak..addoiii..ape nk buat x kn nk halo lak kn..x baik..sbb mak aku kate org yg dtg tu rezeki...xpe la xde rezeki kteorg nk kesana ramai2 lg tp kteorg cuma sempat g teluk batik je..ape la teluk batik aku da bosan kt c2...tp xpe la sj je kteorg nk spend time adik bradik..maklum la da besar2 ni masing2 jarang jmpe..tp yg ni pun x sume adk bradik aku yg ade..ade yg x pg..
pic yg kt atas tu sbnrnye aku nk snap gmbar pakwe hensem kt celah2 pokok tu tp tetibe je kaki bebulu ni muncul kt dpn aku..hehehe...
ok
next!!


pesakit lumpuh yg ditanam hidup2..hehe


ni lg 1..kesian..hahaha

abaikan perut yg kekenyangn di belakang itu..
yg tu retak menanti belah je tu..hehe..



ok ni je yg dpt upload..x larat da...kul 5 pagi da ni jue oiii..
bawak2 la tdo ye..

ok

E.N.D

1 comment:

hiro said...

huu..bulu betiss

p/s;n3 menarik ne..daftar cpt..sempena dpt duit nuff pertama,gua anjurkn kontest.jum join.