sila tinggalkan link anda disini..10q :)))

Friday, August 31, 2012

My gF E-days

Asl la ku punye shoutbox da xleh gune nyampah gile tgk, shoutmix ni plak mengade je elok2 free suh bayo plak heeee buruk siku..ok2 cukup la bengangnye nk cite pasal my gf hurmmm..Lepas 2 bln Fina kawen pastu turn Madia lak tp bkn kawen la tunang dulu n she's oredy told me the date of her wedding on march 16 next year..so as usual am sad..seriously damn sad..tp hurm wht can i do da sampai jodohnye n i owez pray may grace be owez with u madia.. i really miss our moment when we were 2gather..ok cukup la tu buat ayat sedihnye kn meluat plak..tp mmg btl pun..harap Madia n Kerul bahagia Insyaallah..ok cekisdout je pic edays dia aku xpg pun ni curi dari fb dia..hehe..jgn marah Madia am sorry!!!































ok sila stress bkn ni gambo nye ni saje je gangnam style la katekn haha..ok yg bwh ni btl..sila scroll lg..:)












abis suke la ni mak mentuaku sarungkn cincin ke jariku..haha..



bunga cinta lestari dan asyraf sinclair..hahaha..ok one more!!



Mazlissa Mardhia Mazmadi


ok cukup le tu..i will try make myself available on ur wedding day hopefully dpt dtg la..n last pic hehehe..






mish tis..gmba thn 2007 kot weeee....



sebelum eday dia aku text dia n wish selamat bertunang n then dia kate tetibe aku tkt lak bile ko wish bile org lain ckp aku relax je..pastu aku tnya asl lak?pastu dia kate ntah la mls nk pkir tp wlau pa pun terjadi ko tetap syg aku kn jue..?hurm soalan ni la yg membuatkn aku sedih..of cos la aku sygkn dia sampai bile2 pun..kalo nk tau aku syg dia lebih dari kerul sygkn dia..hahahahahha..terbaeekk punye ayat..#sodamntrue


ok la btw best of luck to step for the next phase of ur life madia n i will owez pray u will be owez hepi with wht u hv chosen...




ok





E.N.D.

4 comments:

Nens Collection said...

lama x lawat jue..tahniah mardhia..cepat2 kawen ye..

jue pon cepat2 jgak yek..;)

zuera said...

congrats lissa...

I'm Just Who I am.. said...

jue bile lagi... :)

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html