sila tinggalkan link anda disini..10q :)))

Wednesday, August 3, 2011

hari ni adalah harinye....

waaaa....rsenye x terlambat lg nk wish selamat berpuasa kepada semua umat islam di seluruh dunia..hari ni la aku kene defend thesis aku..jam 9.50 until 10.35 pergh lama gile weh..da la aku jd person in charge utk session arini..da mcm org gile kene cari lappy ngn lcd..selamat ade kwn2 yg sgt baik..haha..msti la smarties aka tedi bear kesayangan aku yg tolong sume2 td..angkt sume bnda..smpai borg evaluation aku pun dia isikn..sbb aku da gelabah sbb aku org yg ke dua nk kene present..skrg ni masih lg dkt bilik AB sbb aku tggu giliran smarties nk defend dia punye thesis lak..


jgn ckp la..panel ni tnya mcm2 kot..smpai reference aku pun dia cek..haish!! tp alhamdulilah..syukur gile aku da lepas..aku tgh risau utk smarties ni..lg sikit dia punye turn..aku harap kteorg punye thesis fully accepted...insyaallah....yg penting da rse lega skrg..sbb bnda ni la tetiap ari menghantui hidup aku sampai nk tdo pun x lena..!! cuma tggl a few asgmt to go n another 2 prsentation.....n then baru final exam....waaa...menghitung hari utk balik kampung lak pasni..yg penting hari ni aku nk mention pasal aku da lega je..hehe..n hati aku bebunga2 mcm gmbar kt bawah ni hehehehe...sbb rse da lepas ni rse bahagia gile da mcm org becinta tau x!! haha..






ok



E.N.D

2 comments:

Cik Bell said...

mesti lega kan..
semoga berjaya yer :)

jue said...

yeah!! tq cik bell :)