sila tinggalkan link anda disini..10q :)))

Saturday, June 11, 2011

Questionnaire oh Questionnaire



Haiii…long time no see…:b

Lama da x update blog ni smpai diperli sbg PEMALAS oleh incik keli :P hehe..mmg pun..


Lately mmg sgt bz..bkn buat2 bz….yela clas dr pagi smpai mlm..pastu keje lak selagi x berbakul2 bkn la keje namanye…semalam baru start nk collect data..org lain sume dapat da feedback..aku je tekapai2 lagi baru nk collect data ni sbb supervisor aku baru bagi ari isnin, ari jumaat je yg xde clas so aritu je yg bole pg distributed questionnaire..rase nk pengsan+menangis+penat+meyampah+ sume ade la….


Baru la aku tau nk collect data ni sbnrnye bukannye senang…rase nk BUNUH DIRI pun ade kalo kite datang kt company tu org layan kte macam SAMPAH…serius aku sedih sgt mase tu….sebab aku cakap ngn dorg elok2 siap susun ayat lagi nk ckp ape..lagi pun bknnye aku paksa nk bunuh ke nk ikat kt pokok ke kalo korg x jwb questionnaire aku kn!!!


muka penat yg teramat ni..:P


kalo korg xnk jwb pun questionnaire yg org bagi kt korg aku mintak sgt2, tolong la tolak dgn baik…beradab la sikit bila bercakap…tak kira la kita bangsa ape..masa kita kecik2 dulu mesti mak bapak kite ajar kita cakap sopan santun ngn orang lain even kat sekolah……..




dapat kt company yg ok layan best punye..








Next week pas clas ari selasa je trus gerak ke kl lak nk g ke kilang2 kt shah alam sbb aku nye target, manufacturing company and respondent lak daripada top manager atau pun middle manager tu yg susah skit nk collect data..kalo sume level pekerja senang sikit….yg penting harap2 dorg terima la n nk la jwb..lg pun aku bg mase 1-2 miggu utk dorg jwb….xde la kejam sgt sampai nk dan2 tu gak kn….

ok



E.N.D


P/S Kalo org mintak tolong ngn korg kalo boleh tolong la melainkan kalo da x boleh sgt2 tu xpe la….sbnarnye kalo kite permudahkn keje org lain insyaallah tuhan tu akn permudahkn keje kite satu hari nnti…..




4 comments:

shida'R said...

rindunye kat dia huhu...

mr.curly said...

hahaha..wa ckp lu malas tu sbb wa syg lu (ehh bole diterime pkai ke ayat wa ni)..huhu

jue said...

hehe...jue pun rindu shidA gak..:)

jue said...

hahaha...bole la kot tu incik keli..