sila tinggalkan link anda disini..10q :)))

Monday, May 10, 2010

aku punye suke..

sgt bosan bile xde keje..sbnrnye ade keje..tp...
hehe..biase le malas nk buat...
student kn mmg cm ni..tggu last2 minute br la tehegeh2 nk buat..haha
tp ok ape??last2 minute tu la idea byk dtg mencurah2..hehe..tu aku la
org lain aku xtau..huhu..(p/s jgn tiru aksi ini)haha
keje group ni kadang2 menyusahkan pun ade aku rse
tmbah2 kalo lebih dr 4 org..fuhh lg la susah..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

skrg ni aku ngn zura da stat blik jln kaki ke kolej..
wuuww ape salahnye kn..utk proses pemecahan lemak..kuikuikui..
klas tu nk kate jauh x jauh gak la..
tp kalo jln kaki bepeluh ketiak gak la..ngeehh..
tmbah2 kalo klas kul 2 perghh..masak..



ni la dia footpath yg aku n zura slalu lalui hehe..




haha..jauh lagi la klas aku ni..haha..


mcm ni la view aku dr umah nk ke klas..jauh gak la
tp bile da lma rase ok je la...xde jauh sgt pun..
tp kalo lwt g ke klas haha..mmg rse x cukup nafas gak la nk smpai tu..huhu
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

aku ngn zura penah je dtg lewat ke klas..
mase tu sem 1..hahaha klaka btl..
slalunye aku ngn zura sblum stgh jam stat klas aku ngn dia da gerak g klas da..
mase tu kelas account x silap aku..haha..
nk di jadikn cite..
mase tu 2-2 da siap tp masing2 ade kt umah lain2 la
sbb sem 1 dl aku ngn zura x duk skali
tp asl ntah aritu..
2-2 berangn ape smpai x seda yg aku da terlewat
zura dtg je umah mase tu dia tekejut tgk aku selamba je
siap dgr lagu lg mase tu..hahaha..
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
zura: jue kite da lwat ni

aku: (muka blur) ha???(dlm ati:asl zura ni..lwt ke??)
pastu aku tgk jam...laaa btl la da lwat..da dkt 10 minit aku ngn zura telewat..
aduh..cm mane ni...kene cpt ni..huh!!

(dlm pejalan ke klas)

zura: jue kite da x larat ni rase cam da x ckup kaki da ni jue..

aku: saba zura..lagi skit je kite nk smpai..

sampai je ke klas mase tu mmg org da stat blaja..aduh..
slamat lecturer tu ok..kalo dpt lecturer yg x sempoi msti da kene tnya..
huh!! tu la citenye..mmg pnat la kalo lewat g klas ni..

ni la tasik uni10..mase nk ke klas dpt la tgk cantik kn??

haaa..yg ni cafe kt tasik..best gak kt cni..tp aku x pnah pun lg mkn kt cni haha..

yg ni lak library..pada aku library ni sesuai tmpt tuk aku tdo..haha..

haha..ni dewan kuliah..mase ni klas yg aku x bpe suke klas ustaz..hehe

bkn aku x suke subject ni..tp lecturer yg mengaja..dia ok sbnrnye..baik..
tp aku x phm nape la ustaz ni slalu kene kn aku..drpada aku sem 1 smpai la sem 2..
sbb tu la aku x bape nk best sgt kalo msk klas dia..
mase sem 1 dia kenekn aku dia kate ape nk tau??
mcm ni ayat dia..ha awk yg tudung kuning tu dari johor bahru da npk jwb soalan sy ni..
pastu satu klas gelak kt aku..sejak tu mmg aku masuk kelas dia mmg aku x pakai bju kurung kuning ngn tudung kuning..mlas aku kene bahan lagi nnti adoi...

pastu x sangka lak smpai sem 2 aku dpt klas ngn dia..
mmg skit2 aku je la yg kene jwb soalan dia yg mengarut2 tu..
aku pun x phm la asyik aku je yg kene ngn dia..
pada hal dlm klas tu ade 100 lbh org tp nama aku gak yg naik..hurm..

ni la zura yg giles..bajet otai la ni ari isnin pakai cm ni..

haha..supposely ari isnin nye dress code bkn cm ni..
kene pakai formal..sma ade bj kurung atau pakaian exec n bkn sperti di atas ye kwn2
tp disebabkn zura nk menunjukkan otainye
pade junior2 yg lain dia pkai la cm ni hahaha..tp kalo ari lain x kesah pun nk pakai ape..
aku kalo ari lain mmg pakai jeans n t shirt je ke klas..mmg selekeh gle la..haha
kalo bdk2 lain aku tgk dorg g klas mcm kt blakang
uni10 ni ade shopping mall je..huhu begaya sakan x bleh blah btl..haha..


yang ni lak kt auditorium uni10..mase ni ade kursus kawen..bosan la mase ni huhu..
hehe..

yg kt atas ni la tmpt aku ngn zura spent duit syiling 50sen bulat tuk basuh baju
jgn slh phm ye bkn 50sen je yg kene masuk dlm ni
kene masuk RM2..kalo dulu RM3 xtau la nape skrg da murah skit..
so bile tiap2 kali balik kampung je
aku msti mntk bapak aku duit syiling 50sen yg bulat tu..hehe
washing machine ni ade kt ground floor je..
di sebab kn aku n zura duk kt third floor
so kene la besusah payah skit nk naik trn..xpe la kate nk kurang kn lemak ye x??
kadang2 je pun aku basuh baju ngn tgn hehe..
ok next..

opps..ni la view drpd level 3 kt umah aku..nice yea..

also this..yeah..


jeng jeng..yg ni la tempat aku ngn zura beradu..mane 1 katil aku teka la..huhu..


ni meja study aku..hehe..serabut cm orgnye gak..
yang gmba kt atas meja tu sumber inspirasi aku..my parents n the greatest OOG CreWz..

ni lak meja zura giles..hehe..

ok la stakat ni je la entry aku utk arini..x larat da..kt kul 3 pagi da..
slamat la esk aku ade klas kul 7 mlm..hehe..
ok gud nite..






4 comments:

zuera said...

sgt x boley blah ayat yg ckp zura nk tunjuk otai!!!!blah la jue gilosssssssss...sgt kemas kn meja sye???!!!hehehe:P

jue said...

kuikuikui..hahahha...ok la tu zura kn mmg otai..
saaaangggaat kemaaaassss...

adam said...

hui dah follow dah awk,, any way u student mane yee,, hit my post awk

Suzira said...

Jue ko tak takot ker?? ko siap tunjuk jalan ko slalu lalu... sbg kawan aku leh pesan hati2 k! bahaya tu... mne la tau kot ada org niat tak elok.