sila tinggalkan link anda disini..10q :)))

Saturday, October 3, 2009

buat assignment sampai lebam..

hurm..skrg aku ngn zura tgh bermati-matian buat asemen psycho yang nk kene anta ari isnin ni..ari selasa lak nk kene anta islamic studies huh!! pnt seh..da la mlm smlm ade ceramah agama plak nasib baik ceramah tu best n x boring..wajib pegi kot ustaz kate 5% utk cary mark..wooo xbleh jadi kene g gak even asement byk x siap lg..pastu ade nasyid lak dlm ceramah tu smlm..pergh suara bdk laki tu sedap kot..kalo dpt laki suara sdp cm tu sblum tdo aku suh dia nyanyi dulu..hahaha..abis je ceramah kat kul 12..lps tu baru la aku tehegeh2 nk bt asemen..smlm pun aku tdo lps subuh..arini mungkin x dpt tido kot..buat asemen pyscho ni aku rase aku da mcm bknnye ambik hr tp ambik medic..mane x nye aku buat research pasal postpartum psychosis atau pun org gile meroyan mcm madia..hahahaa..kalo madia bace ni mati aku..so from this type of disease its some sort of mental illnesess..bahaya woo..penyakit ni bleh buat someone to commit suicide..dpd penyakit ni plak aku kene tau bahagian otak mane plak yg terlibat contohnye mcm kt cereblum ke spinal cord ke n yg sewktu dgnnye..rase aku ni da mcm dokter lak..hahaha..zura lak buat research ttg alzheimer..tu pun bgs gak..sbb zura pun sbnrnye salah seorg penyakit alzheimer..wakakaka...huh!! penat la..byk lagi sub topic yg x siap lagi ni..ptg ni pakcik MMA ajak g open house umah dia lak..arrrgggghh da keje byk ni..rase mls pg pun ade..tp org tua tu da ajk sungguh2 smpi nk dtg ambik skali..kalo x pg kecik ati lak dia nnti...hurm..tu je la aku nk cite tuk ari ni..ok la cau dulu nk g solat zohor..pastu baru nk continue bt asemen blik..daaa.

7 comments:

ZahirZ said...

fuuuuuuuhh....nak jd doktor ker Jue nie???konfius2.....bgus la...study pnyakit cmtue nnti xde la korg jd cmtue nnti....

Anonymous said...

cisssssssssssss...x gune nye jue..kate aku one of da alzheimer's patients..ni yg wat aku bengang ni!!!klu mardhia tu ade penyakit meroyan mmg aku setuju 100%..btw mmg naik biol kepala ni wat research...kalah medic student beb..hahaha

jue said...

hehe..lek zura..media mmg clinical proven yg dia ade meroyan..hahaha (gelak guling2)..ceh zahir ni..kteorg ni mane leh jd cm tue..hahaha..
zahir pun sbnrnye kene bg eletroconvulsive treatment..sbb ade skit2 nk ke ppd..wakakaka..x caye tnya fina..

fina said...

weh..tahniah la kwn2 ku..xlme lg aku dpt kwn doktor..hahaha..tp yg aku risau ni,tkt korg plak yg dpt penyakit tu..xpe2 aku doa byk2 kt Tuhan spy korg x kne penyakit tu..amiin...hehehe

Nazia said...

hehehehe...
nasib laa kte ni bidang HR bkn dr
hehehehe....

jue said...

haha..agaknye kite leh jd 2-2 kot..hahahaha..

zurie said...

hahaha..pas ni jue n zura leh kaji la pnyakit kwn2 die,,pnyakit aku yg suka menangis nie name nye pnyakit ape ek??
huhuhu..
boleh bagi aku tip2 supaya tak mnagis ke???
lalalala...